Frivillig?

Vi er en lille forening i rivende udvikling, og vi har brug for flere kvalificerede hænder til at løfte alle de spændende opgaver, vi har sat i søen.

Som frivillig i PCO-foreningen bliver du en del af et engageret fællesskab. Du får mulighed for at gøre en forskel for kvinder med PCO/PCOS og præge udviklingen af foreningens aktiviteter. Du kan tilegne dig ny viden om PCO/PCOS og kompetencer ift. foreningsarbejde m.m.

Som frivillig i PCO-foreningen kan du være med i bestyrelsen og/eller bidrage med en eller flere ting:

• Foreningens overordnede vision og udvikling
  • Oplysning via hjemmeside, sociale medier og nyhedsbrev
  • Arrangere foredrag og events
  • Fundraising
  • Kommunikation og grafisk arbejde
  • Samarbejde med fagpanel, ambassadører m.fl.
  • Medlemshåndtering
  • Bogholderi / økonomi
  • Kontakt til medier, presse og politikere
  • Sætte fokus på diagnosen PCOS i sundhedssystemet

Vil du være frivillig?

Læs mere om de konkrete frivilligfunktioner, vi pt. har slået op på frivilligjob.dk:

Bestyrelsesmedlem

Fundraiser

Eller kontakt gerne bestyrelsesformand Tilde Voigt Hansen på formand@pcoforeningen.dk, hvis du har en idé til, hvad du helt specifikt kan bidrage med!