Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

7 Lommer Wall Have Hængende Plante Tasker Lodret Udendørs Indendørs Planter Tasker Produkt Beskrivelse

100% helt nye og høj kvalitet

Lodret stil med 18 Plantning Lomme ,med styrke randen linje for længere brug.

En Unik, Dekorative, pladsbesparende Måde at Dyrke Planter, Blomster, Urter og Grøntsager

Høste Friske Urter Direkte Fra Din Væg

Fyld Indvendige Rum med Storslået Lugter af Lavendel eller Basilikum

ØKO-venlige genbrugsmaterialer.For rod-gratis Indendørs & Udendørs brug, Premium Stærke og Holdbare Følte for Fremragende Kunstvanding, Let at Hænge & Fyld.

Funktioner:

1. Dobbelt voksende område af din terrasse eller balkon

2. Fire lommer til at dyrke en bred vifte af planter

3. Miljøvenlige og ikke-giftige

4. Blød, åndbar og modular-brug flere plantageejere for en større installation

5. Nem at bruge til indendørs/udendørs havearbejde

6. Perfekt til at skabe en lys funktion væggen eller lodret urtehave

7. Letvægts design for nem bevægelse og hængende

8. Fantastisk til dyrkning af urter, blomster og grøntsager i dit køkken vindue

9. Perfekt til at fikse op dit hegn eller dækket med frodige planter

Sådan skal du bruge:

1. Du skal blot hænge på kroge og drop-line farvande automatisk, eller manuelt

2. Væger fugt gennem følte

3. Skrue Plantageejer i den skruer

4. Den forreste forbliver tør og dryp gratis

5. Ekstra vand, der drypper til plantning under eller til en tagrende

Spec:

1. Materiale: Filt

2. Størrelse:30*100cm(L * b)

Bemærk:

1.Bemærk, at 1-3mm fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

2.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

1 x 7 Lommer Have Plantageejer

Vi sender til hele Verden (med Undtagelse af nogle lande og APO/FPO).Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.Vi vil sende den pakke fra Kina via luft post.Leveringstiden afhænger af fragtfirmaet, Told og Post Afsendelse af destination og andre faktorer.De fleste pakker kan være modtaget i 20 dage (4 uger).Se nedenfor for leveringstid indsamling af kvantitative data:

Vi accepterer e-Mail-anmodninger for vender tilbage inden 7 arbejdsdage efter modtagelsen af din ordre.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager varen, bedes du returnere det inden for 7 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Kontakt os venligst for en tilbagevenden guide, før du returnerer det.Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.Hvis varen er defekt i 3 måneder, vil Vi sende dig en erstatning uden ekstra omkostninger, eller tilbyde refusion når vi har modtaget den defekte vare.Hvis varen er defekt efter 3 måneder, kan du stadig sende varen tilbage til os.Vi vil sende dig et nyt efter modtagelsen af den defekte vare.Men du skal betale ekstra shipping gebyr.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Pcoforeningen.dk!Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, bedes du give os positiv feedback, med 5 stjernet anmeldelse, som er meget vigtig for os.Vi vil være meget taknemmelige, hvis du kan efterlade din følelse af her.Hvis du ikke er tilfreds med de produkter eller vores service, bedes du kontakte os inden de forlader nogle feedbacks, som vi vil løse problemet straks, tak!Venligst Besked til os fra 9:00.til 18:00. (GMT+8) mandag til lørdag .Hvis du har spørgsmål, venligst besked til os og give os en chance for at hjælpe dig.Alle mails vil blive besvaret indenfor 1 forretnings dag (undtagen helligdage i Kina).Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sendt din besked, og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.Vi undskylder for det sene svar under ferie (medfølger søndagen).

Tags: moderne udendørs væg plantageejere, stå væggen plantageejer, differentieret væggen plantageejer, planter udendørs væg plantageejer, runde indendørs væg plantageejer, cloud væggen plantageejer, udendørs væg plantageejer plast, udvendige væg planter skov, udendørs væg kunst, indendørs vægbeslag plantageejer.

Anvendes Med Blomst/Grøn Plante
Model-Nummer N/A
Oprindelse KN(Oprindelse)
Stil Moderne