Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

HOT Klar Plast Orchid Potter med Huller Hule Åndbar for Havearbejde Have Hjem TI99

Funktioner:

Premium-Materiale: Lavet af plast, Det er robust og holdbar.

Slots, der Guider Rod Vækst -- Da orkideer er blevet for stor til en solid pot,rødder begynder at cirkel og kvæle hinanden,men slots kan guide roden til at vokse lodret nedad ud af ventilationskanaler i siderne og bunden,forhindre råd og kredser,svesker root struktur,fremme rod vækst.

God Luft Flow og Fremragende Dræning -- Patent-og Ventilationskanaler i siderne giver mulighed for god luft flow, ventilationskanaler i den nederste mulighed for fremragende dræning.

Fantastisk til at dekorere skriveborde, borde, vindueskarme, have, stue, etc.

Minimalistisk stil,perfekt til potteplanter, Orkidé,osv.

Bemærk:

Faktiske farve kan være lidt forskellige fra det billede, der på grund af forskellige overvåge og lys effekt

Bemærk, at 1-3cm afvigelse på grund af manuel måling

Specifikation:

Materiale:Plastik

Størrelse:

S:

Indre Diameter:10cm

Ydre Diameter:12,5 cm

Nederste Diameter:7cm

Højde:11.1 cm

M:

Indre Diameter:12cm

Ydre Diameter:14.3 cm

Nederste Diameter:7.8 cm

Højde:12.4 cm

L:

Indre Diameter:15cm

Ydre Diameter:18cm

Nederste Diameter:9,8 cm

Højde:15,5 cm

1x urtepotte Vi sender til hele Verden (med Undtagelse af nogle lande og APO/FPO).Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.Vi vil sende den pakke fra Kina via luft post.Leveringstiden afhænger af fragtfirmaet, Told og Post Afsendelse af destination og andre faktorer.De fleste pakker kan være modtaget i 20 dage (4 uger).Se nedenfor for leveringstid indsamling af kvantitative data:

Vi accepterer e-Mail-anmodninger for vender tilbage inden 7 arbejdsdage efter modtagelsen af din ordre.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager varen, bedes du returnere det inden for 7 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Kontakt os venligst for en tilbagevenden guide, før du returnerer det.Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.Hvis varen er defekt i 3 måneder, vil Vi sende dig en erstatning uden ekstra omkostninger, eller tilbyde refusion når vi har modtaget den defekte vare.Hvis varen er defekt efter 3 måneder, kan du stadig sende varen tilbage til os.Vi vil sende dig et nyt efter modtagelsen af den defekte vare.Men du skal betale ekstra shipping gebyr.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Pcoforeningen.dk!Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, bedes du give os positiv feedback, med 5 stjernet anmeldelse, som er meget vigtig for os.Vi vil være meget taknemmelige, hvis du kan efterlade din følelse af her.Hvis du ikke er tilfreds med de produkter eller vores service, bedes du kontakte os inden de forlader nogle feedbacks, som vi vil løse problemet straks, tak!Venligst Besked til os fra 9:00.til 18:00. (GMT+8) mandag til lørdag .Hvis du har spørgsmål, venligst besked til os og give os en chance for at hjælpe dig.Alle mails vil blive besvaret indenfor 1 forretnings dag (undtagen helligdage i Kina).Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sendt din besked, og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.Vi undskylder for det sene svar under ferie (medfølger søndagen).

Tags: dendrobium, flowerpot orchid, pot, banan plante træer, orchid plast pot, indretning flower pot, udendørs spabad, klar flower pot, varmt spabad, flower pot.

Sæt Type No
Model-Nummer INGEN
Anvendes Med Blomst/Grøn Plante
materiale Plast