Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

Beskrivelse:

Produktet omfatter: maske x1, paryk x 1

Dette Kigurumi mask er ren håndlavet med super kvalitet harpiks og fine håndværk. 3/4 hoved, paryk er inkluderet i prisen.Behandlingstiden for masken er omkring 2-3 måneder, vi accepterer ikke annullere ordre i løbet af behandlingen, og haste ordre er heller ikke godkendt.

Rate betaling (plz kontakte mig):

Jeg accepterer, at 50% depositum før produktion og 50% saldoen betales før forsendelse.Jeg vil sende dig billeder af den maske efter den er færdig.

Tilpas karakter er tilgængeligt.Venligst kontakt kundeservice hvis du har brug for.

Om Behandling tid : Vores masker er alle håndlavede efter vores kunde placeret en ordre, vil det tage omkring 1-3 måneder til at gøre.Så vi accepterer ikke haste ordre.Og vi accepterer ikke annullere ordren i løbet af behandlingstiden.Tak for din forståelse.Om feedback : feedback er meget vigtigt for mig,så skal du munificent forlade mig positiv feedback, hvis du gerne mine varer, og er tilfreds med min service.Hvis du ikke er tilfreds med mit produkt eller service, kan du fortælle mig dine forslag, jeg vil forsøge mit bedste for at gøre forbedringer og give dig en god løsning.Giv mig en chance, før du forlader den negative feedback.Mange tak for din hjælp.

Tags: mickey kigurumi, kigurumi masker, kigurumi maske hoved, kigurumi silikone maske, kigurumi dreng maske, ko kigurumi, kittie kigurumi, kvinder kigurumi, fuld kigurumi maske, sort maske kigurumi.

Komponenter Maske+paryk
materiale Harpiks
Oprindelse KN(Oprindelse)
Kilde Type Animationsfilm
Element Type Tilbehør
Tegn Anime characteer
Køn Unisex
Navn På Afdeling Voksen

Tilføj en anmeldelse af varen

(X-KM195)Kvalitet Håndlavet Kvinde/Pige Harpiks Japansk tegneseriefigur Animego Cosplay Kigurumi Maske Transvestit

Yderligere oplysninger

Pris:kr4 979.72

Kategori:Kvindernes dragt

SKU: p662

Anmeldelser: